NB: For å bestille veggbilde eller bildefil så kan du ta kontakt med oss – ettersom at vi har fjernet «butikken» fra nettsiden.

Avtalen og ParteneParter

Selger er « Hauen.media »

Kjøper er den som foretar en, eller flere bestilling(er) via butikken på Nordfoto.no, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen. Kontakt oss ved å trykke på «kontakt oss» under Sider fanen på toppen

Garanti & Reklamasjon

Hauen.media tilbyr garanti for kjøp av veggbilde. Dette gjelder hvis bildet har synlige skader som følge av sendingen eller ved produksjon, her vil reklamasjonen tre inn. Husk: Hauen.media ser alltid over bildet før det sendes til deg. Du har 14 dager etter du mottok bilde fra oss til å si ifra, etter 14 dager vil garantien gå ut.

Hvis du skulle motta et bilde som har synlige skader eller merker kan dette erstattes med eksakt samme veggbilde(samme mål, motiv og materiale).

Når du tar kontakt med oss angående Garanti så ha informasjonen du skrev inn ved bestilling klart i beskrivelsen.

Du står for fraktkostnaden selv ved retur av veggbildet.

Angrerett

Du kan åpne emballasjen og undersøke varen. Hvis du gjør for omfattende undersøkelser, eller varen blir skadet, kan du risikere at du ikke får tilbake hele beløpet.

Det er 14 dager angrerett etter kjøp, denne begynner når pakken er overlevert til deg – ved angrerett må veggbildet returneres til Natur.Media. Du må stå for returkostnaden selv. Du står også for at veggbildet kommer i samme stand og fatning ved retur. Veggbildet bør sendes i samme emballasje og sikres med bobleplasten som fulgte med – hvis du fremdeles har tatt vare på disse.Hvordan foregår retur.

Hvis du velger å benytte deg av angreretten så må du kontakt oss via « kontakt » innen 14 dager.

Du vil da motta informasjon om returadresse og det nødvendige.

Når vi har mottatt returen fra deg kan vi bestille nytt veggbilde i samme motiv, materiale og størrelse eller refundere kjøpsbeløpet, dette er opp til deg.

Kjekt å vite

Innen 14 dager etter du mottok veggbildet må du kontakte oss ved bruk av angreretten. Være oppmerksom at du dekker kostnadene til frakten av veggbilde til oss ved retur. Vi tar ikke imot pakker som sendes ved postoppkrav! Ved retur så gjerne bruk veggbilde emballasjen som fulgte med samt bobleplasten o.l. Du som som ansvarlig for transportrisikoen for retur. Ved retur skal veggbilde være i samme stand da du mottok den. Når vi har mottatt returen fra deg vil kjøpesummen tilbakeført til samme bankkonto som ble benyttet ved betaling.

Husk: Dette kan ta inntil 14 arbeidsdager.

Hvordan foregår angrerett på Bildefil.

Hvis du har kjøpt en bildefil og du har fått en link fra, f.eks google disk fra Hauen.media – angreretten faller bort når du har mottatt denne linken per epost. Du vil også motta lisensavtale i mappen der du laster ned bildet, dette godtar du automatisk ved kjøp. Som alle andre steder så les vilkårene først.

Salgsbetingelser

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg, på oppgitt epost adresse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen du har gjort. Gjør den ikke ikke det må du ta kontakt med oss med en gang slik at vi kan rette opp i det – dette må gjøres umiddelbart. Ordre på et veggbilde blir lagt til for bestilling mellom 1-2 dager etter ordre er mottatt og betaling er bekreftet(-bankoverføringen tar ca 1-2 dager). Du godtar at du er myndig når du bestiller veggbilde fra oss

Priser

Alle priser er det du ser på totalsummen. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m. Vi har gratis frakt i Norge – Frakt til Svalbard forekommer det fraktkostnad på 259,-

Vi forbeholder oss retten til å avvise bestillinger som har blitt utsatt for feil-prising på produkter. F.eks: 1.200,- istedenfor 2.200,-

(ved slike feil blir kjøpesummen refundert)

Vi er ikke momspliktig.

Betaling

Kjøpesummen kan etter ditt eget valg gjøres opp gjennom bank- eller kredittkort. Vi benytter oss av STRIPE som er et av verdens største og sikreste betalingsløsninger.

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir bestilt på nettsiden.

SIKKER NETTBETALING VIA STRIPE: VISA / MASTERCARDStripe har Strong Customer Authentication (SCA) 2 steg autentisering og 3D Secure betalings metoder, så du kan være 100% sikker på at dine betaling er i gode hender. Din betaling blir trukket umiddelbart fra ditt oppgitte visa/mastercard.

Du kan også velge mellom visa/mastercard eller Google Pay/Apple Pay

– Ved bestilling av eiendom/lokale/boligbilder vil bankoverføring/Vipps være aktuelt.

Levering & Forsinkelse

Oppdatering; 2021 – Det kan fremdeles forekomme noen forsinkelser ved sending av veggbilde.

Levering av et/flere veggbilder skjer på den måten og på det sted som er angitt på ordrebekreftelsen du har mottatt.

Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det. Når du skriver inn leveringsadresse så pass på at denne er korrekt, veggbildet blir sendt til adressen du har oppgitt.

Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt veggbilde.Rett til å klage

Vi skal selvfølgelig løse eventuelle tvister i minnelighet og gjør alt for at du skal ha en trygg handel. Dersom dette ikke lykkes kan man kontakte Forbrukerrådets nettside.

Spørsmål ved kjøp

Ved skrivefeil eller feilprising så forbeholder vi retten til å endre dette og avvise eventuelle bestillinger. Vi er ikke mva pliktig derfor vil det ikke forekomme høyere pris i kassen(for varene du har lagt til i kassen).

Denne siden ble sist endret – 21.04.2024